Registr
plemeníků

Přihlášení

Ilustrace zpravodaje
Národní výstava Animal Tech, Miyszani łowiec Košařiska, Selský den ve Vrběticích, Ovčákův rok, Zá...

Ovčí sýry

Miniatura produktu

Ovčí sýr se vyrábí srážením ovčího mléka syřidlem nebo kyselinou mléčnou. Ovčí mléko obsahuje zvláštní látky, které dokonce dokážou zastavit rakovinu.
Výtěžnost sýrů je ovlivněna zejména obsahem tuku a kaseinu a dosahuje úrovně mezi 18 až 25 % (znamená to, že ze 4 až 5 kg ovčího mléka lze vyrobit cca 1 kg ovčího sýra). Výhodou ovčího mléka v porovnání s kravským a kozím mlékem je vyšší obsah sušiny a mléčných složek, což ovlivňuje parametry ovčího mléka při výrobě sýrů.

Dodavatelé


Seznam dodavatelů

Filip KovalčíkStředočeský kraj
Stanislav ŠustekZlínský kraj
Anton HermanÚstecký kraj
Petr RubášJihočeský kraj
Petr ZíkaJihočeský kraj
Pavel KrejčíJihomoravský kraj

Aby jste mohli kontaktovat tyto uživatele, nebo vidět jejich profil, musíte být zaregistrováni Prosím zaregistrujte se zde


Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Anketa

Hlavním nosným prvkem Svazu by měly být:
Hlavním nosným prvkem Svazu by měly být
SCHOK © 2009-2015
design by virtual world