Registr
plemeníků

Přihlášení

Ilustrace zpravodaje
Výstava Náš chov Metodika kontroly zdraví Kalendář akcí na rok 2017 Výsledky odchovu jehňat 2016

Jehněčí kýta na divoko

Náhled receptu
Seznam - Suroviny: 
1 kg jehněčí kýty bez kosti, sůl, 1 lžičky mletého pepře, 1 lžička tymiánu, 1 lžička drceného jalovce, 2 cibule, 2 mrkve, 1 petržel, 1 malého celeru, 2 bobkové listy, 4 zrnka nového koření, 1 lžíce vinného octa, olej, šálek vývaru, 1 lžíce rybízové zavařeniny.

Kýtu v míse osolíme a okořeníme mletým kořením, zastříkneme octem, přelejeme lžící oleje a zakryjeme kořenovou zeleninou nakrájenou na kostičky a celým kořením. Necháme odležet 1 - 2 dny. Kýtu po obou stranách opečeme, přidáme ostatní přísady, pečeme za mírného podlévání asi 1 hodinu, dochutíme zavařeninou.
Příloha:
brambory, hruškový kompot.

Kalendář akcí

«  
  »
P Ú S Č P S N
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 

Anketa

Hlavním nosným prvkem Svazu by měly být:
Hlavním nosným prvkem Svazu by měly být
SCHOK © 2009-2015
design by virtual world