není

Přihlášení

Skopová kýta přírodní

Náhled receptu
Seznam - Suroviny: 
600 g skopové kýty, 50 g anglické slaniny, 40 g rostlinného tuku, 6 stroužků česneku, sůl, kmín, saturejka, pelyněk, černobýl, majoránka, hladká mouka, petrželka, řeřicha, špetka vratiče a yzopu.

Skopovou kýtu upravenou na plát osolíme, potřeme utřeným česnekem a okořeníme. Na plát poklademe plátky slaniny, svineme a ovážeme nití. Ze všech stran prudce opečeme. Po chvíli podlejeme a pečeme za častého, ale mírného podlévání i polévání. Maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, necháme zaškvařit. Podáváme vždy na hodně nahřátých talířích s vařeným bramborem, těstovinami nebo s rýží. Přílohy dáváme méně a přidáváme chléb. Doplníme salátem z pískovice, šruchy zelné, řeřichy, hlávkovým nebo okurkovým míchaným s rajčatovým.

Calendar

P Ú S Č P S N
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
není
SCHOK © 2009-2015
design by virtual world