Registr
plemeníků

Přihlášení

Ilustrace zpravodaje
Ovenálie 2018, Země živitelka 2018, Zápis výboru RPKO, Konference chovatelů ovcí a koz Kouty 9. a...

Ovčí sýry

Miniatura produktu

Ovčí sýr se vyrábí srážením ovčího mléka syřidlem nebo kyselinou mléčnou. Ovčí mléko obsahuje zvláštní látky, které dokonce dokážou zastavit rakovinu.
Výtěžnost sýrů je ovlivněna zejména obsahem tuku a kaseinu a dosahuje úrovně mezi 18 až 25 % (znamená to, že ze 4 až 5 kg ovčího mléka lze vyrobit cca 1 kg ovčího sýra). Výhodou ovčího mléka v porovnání s kravským a kozím mlékem je vyšší obsah sušiny a mléčných složek, repliky hodinek což ovlivňuje parametry ovčího mléka při výrobě sýrů.

Dodavatelé


Seznam dodavatelů

Filip KovalčíkStředočeský kraj
Stanislav ŠustekZlínský kraj
Anton HermanÚstecký kraj
Petr RubášJihočeský kraj
Petr ZíkaJihočeský kraj
Pavel KrejčíJihomoravský kraj

Aby jste mohli kontaktovat tyto uživatele, nebo vidět jejich profil, musíte být zaregistrováni Prosím zaregistrujte se zde


Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Anketa

Zahajujeme seriál anketních otázek, otázka pro tento týden: CO PRO VÁS SCHOK ZNAMENÁ?
SCHOK © 2009-2015
design by virtual world